„Încetinește la 1 cal-putere”

Bine ai venit!

Centru de echitație pentru parteneriatul generațiilor din satul Dârjiu

Misiunea noastră este de a promova valorile tradiționale locale, de a sprijini persoanele vârstnice prin colaborarea dintre generații și de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate.

Centru de echitație

În cadrul acestui centru, oferim servicii de echitație pentru turiștii sosiți din țară și străinătate, organizând ture, drumeții și circuite tematice călare în natură, respectiv plimbări cu calul în manej, ședințe de echitație, programe complexe, care includ prezentări despre și cu cai, programe de dezvoltare profesională și personală asistată de cai, terapie cu cai pe tot parcursul anului.

Centru de zi pentru vârstnici

Centrul de zi de socializare şi petrecere a timpului liber pentru persoanele vârstnice din satul Dârjiu asigură servicii sociale cu caracter primar, prin care se urmărește prevenirea și limitarea situațiilor de dificultate ori vulnerabilitate, care pot duce la marginalizare sau excluziune socială. Grupul vulnerabil, care beneficiază de serviciile sociale, sunt persoanele vârstnice din satul Dârjiu, care au împlinit vârsta legală de pensionare.

Contact:
  • comuna Dârjiu nr. 10, jud. Harghita
  • office@nyargalo.ro
  • +(40) 744 557 659
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.